Promo ends on:

 

 



 

 

Flyer Distribution SG_FAQ

Question 1: How soon can I receive the printing?  

Answer 1: 3 working days after Design approval for express service or 7 working days for normal service. 

Question 2: What are the charges for flyer design

Answer 2: Minimum $50. We offer free quotation based on your requirement. Or visit www.ikendesign.sg for others design requirements.

Question 3: What are the charges for delivery fees? 

Answer 3: FREE delivery else a minimum $15 delivery charges for order less than $150.

Question 4: How do I make payment

Answer 4: Full payment upon confirmation of order. Payment can be made by cash, cheque or bank transfer. 

Question 5: Is there a minimum order quantity?                         

Answer 5: Minimum flyer printing is 500pcs (Flyer distribution minimum order is 10,000 pcs)

Question 6: Any hidden cost? 

Answer 6: No. The price quoted based on confirmation is final. There is no GST charged. 

Question 7: Any other service provided? 

Answer 7: We also offer large scale printing, offsetting, folders. T shirts etc. Please contact us to find out more.

Question 8: Can I choose the location and timing of the flyer distribution? 

Answer 8: Yes. Extra costs chargeable for early/late hours and remote and inaccessible place.  

Question 9: Can I cancel my order?

Answer 9: No cancellation is allowed on printing but we do best effort to re-schedule flyer distribution.

Question 10:  Can I deliver to a different address? 

Answer 10: Yes.

Question 11: What happens if the printing or delivery is late? 

Answer 11: Our printing has buffer at least 1-2 days for delivery. Flyer distribution schedule plan in advance or we inform customers at least 3 days in advance if we can not make it to distribute.

Question 12: How do I contact you? 

Answer 12: You can call our sales @ 9663 8719 or email : sales@ikendesign.sg

Call us NOW 9663 8719, or leave your contact below, we will contact you within 24 hours. Thank You